2022.11.25 – Jézus: Az szeparáció nem valós, és nem is fog bekövetkezni

Miközben a legnagyobb várakozással és izgalommal telve várjátok a nagy felébredést, elengedhetetlen, hogy továbbra is minden nap meglátogassátok a mélyen magatokban lévő belső szentélyt, hogy meglegyen a szándékotok, hogy csak szerető szívvel éljetek, bármi is jön szembe.


Mindannyian megtestesült Szeretet vagytok, de a legtöbbször annyira elfoglaltak vagytok a mindennapi emberi életetekkel, és annyira elvonja a figyelmeteket annak valóságáról, hogy kik is vagytok valójában, az emberként való mindennapi élet stressze miatt, hogy álomszerű állapototokban maradtok, amelyben nem vagytok tudatában autentikus természeteteknek. A forma világa nagyon valóságosnak tűnik, mert ez volt a szándékotok, amikor felépítettétek, és most ez valóban nagyon zavaró számotokra, ahogy ma benne éltek.


A belső szentélyeitek meglátogatása és szeretetteljes szándékotok visszaállítása egy-két pillanatra emlékeztet benneteket arra, hogy ti vagytok a megtestesült Szeretet. A tudatosság e pillanatnyi időszakai a leghatékonyabban átirányítják mindannyiótokat a megtestesülésetek előtt választott életutatok felé, és a mindennapi élet zavaró tényezői alatt, ha inkább öntudatlanul is, de követitek ezt az utat.

Mivel isteni segítséggel és hatalmas bátorítással választottátok meg az utatokat, nem lehet nem követni azt pontosan a szándékotoknak megfelelően. Valahányszor felmerül bennetek a méltatlanság, az alkalmatlanság vagy a nem elég jónak lenni érzése, utasítsátok el, mert teljesen érvénytelen.


Mindannyian, mindannyian, teljesen kompetensek vagytok arra, hogy kövessétek az utat, amit megterveztetek magatoknak, mielőtt inkarnálódtatok, hogy emberként legyetek a Földön.
Bízzatok magatokban! A mindenség is bízik bennetek, és Ő tudja, hogy sikerrel fogtok járni.


Nem lehet, hogy nem vagytok tudatában annak a mérhetetlen mennyiségű szenvedésnek, amit jelenleg oly sokan átélnek a Föld bolygón, és a szándékotok, hogy szeretetet küldjetek a fájdalomban vagy szenvedésben szenvedőknek, nagyon hatékony és hatásos. A ti feladatotok, valamint a saját egyéni és tökéletesen megtervezett életutatok követése az, hogy segítsetek másoknak azáltal, hogy engeditek, hogy a Szeretet rajtatok keresztül az egész emberiség felé áramoljon, mindenféle kivétel nélkül. Engedjétek el azt az érzett szükségletet, hogy bárki mást megítéljetek. Nem tudjátok és nem is érthetitek és nem is tudhatjátok azt az utat, amit egy másik követ – elvégre gyakran nagy nehézséget okoz nektek a saját utatok értelmezése.


Mindenki, abszolút mindenki tökéletesen követi a saját egyéni útját, és ami most az egész bolygón történik, az egy hatalmas mozgás a Szeretet végtelen erejének tudatosítása felé, és annak tudatosítása, hogy ez az egyetlen elérhető erő; és természetesen ezért nincs szükségetek semmi másra! Ahogy az emberiség egyre nagyobb része megnyílik erre az Igazságra, és meghívja a Szeretetet a szívébe, majd megengedi és szándékában áll, hogy az rajtuk keresztül az egész emberiséghez áramoljon, a felébredési folyamat felerősödik, mert a Szeretet egyre több szívet tölt meg, és a legerőteljesebben áramlik rajtuk keresztül, hogy egyesüljön és integrálódjon a Szeretet Cunamijával, amely már jó néhány évtizede füröszti és átöleli a világot, hogy felkészüljön erre a MOST pillanatra.


Emberi formában vagytok most a Földön, hogy felébredjetek. Úgy döntöttetek, hogy itt vagytok, hogy részt vegyetek ebben a csodálatos eseményben, és mindannyian nagy megtiszteltetés, hogy ezt tettétek, mert az illúzióban elmerülve, ahogy vagytok, intenzíven tapasztaljátok a Forrásotoktól való elkülönülés érzését, amit ez a Forrásotoktól való elkülönülés hivatott biztosítani.


Az elválás nem valóságos, és nem is történt és nem is fog soha megtörténni, de amíg a formában vagytok, hihetetlenül valóságosan tapasztaljátok meg, és ez gyakran sok fájdalmat és szenvedést okozhat nektek. Amikor felébredsz, mindez eltűnik, ahogy minden fájdalmas és zavaró vagy nyugtalanító emlék is, mert a Valóságban, az Anya/Atya/Isten örök Jelenlétében csak a Szeretet van, és minden, ami teljes összhangban van vele – öröm, béke, boldogság, boldogság, boldogság és a satöbbi végtelen sokféle stb

.

Miközben lelkes várakozással várjátok AZ ébredés pillanatát, tudjátok, hogy minden tökéletesen zajlik, ahogyan azt isteni akaratod szerint, és legyetek biztosak abban, hogy a pillanat, amelyben kivirágzik, a legcsodálatosabban előkészítve van, hogy mindannyiótokat megdöbbentsen az emlékezésben és az azt követő újra megtapasztalásában annak a szépségnek és ragyogásnak, ami a Valóság – a végtelenül szerető Forrásotok jelenlétével való Egység és örökké tartó jelenlétének rendkívüli öröme. Ezt az állapotot nem lehet elképzelni, csak megtapasztalni lehet, és MICSODA csodálatos élmény lesz ez mindannyiótok számára!

Tehát, menjetek befelé naponta, a szent belső szentélyetekbe, és hívjátok meg a Szeretetet a szívetekbe, majd állítsátok vissza a szándékot, hogy az átáramoljon rajtatok, hogy megáldja és átölelje mindazokat, akiket ismertek és szerettek, és természetesen, mivel mindenki egy, MINDEN érző életformát, és így hozzátok el mindannyiukat a felébredés legdicsőségesebb pillanatához.


Szerető testvéred, Jézus.

Csatorna: John Smallman
Fordította: Komlósi Sándor