5D és az ingyen energia

Kedves testvéreim és nővéreim a Föld bolygón,


Köszönjük, hogy kinyilvánítottátok, hogy nem akartok többé a negatív erők általi elme programozásban részt venni. Azért vagyunk itt, hogy az ötödik dimenzióba való felemelkedéshez vezessünk benneteket, mert készen álltok arra, hogy velünk együtt teremtsetek egy új valóságot. 

Sok földi inkarnáció után megnyilvánult bennetek a képesség, hogy túllássatok az illúziókon, és meglássátok a nagyobb képet a valóságosnak tűnő dolgok mögött.


Amint spirituálisan fejlődtök és fel tudtok készülni arra, hogy segítsetek barátaitoknak az 5. dimenzióban, mi is könnyen tudunk majd kommunikálni veletek. Addig is azonban azt kívánjuk, hogy tudományos értelemben is fejlődjetek, ezért megosztjuk veletek a fejlett technológiáinkat.


A Galaktikus Föderáció rakományát és személyzetét szállító Szuper Galaktikus Transzporter űrhajónk a bolygótokra fog érkezni, amikor a frekvenciák stabilizálódnak, és ha sikerül kölcsönös megállapodásra jutnunk, személyesen meglátogathatunk benneteket a technológiacsere céljából.

Két tudomány létezik: az egyik a szubjektív tudomány, a másik pedig az objektív tudomány. A spiritualitás a szubjektivitásnak az, ami a tudomány az objektív valóságnak.


A spiritualitás (belső tudomány) a belső fejlődésre szolgál. A technológiát (külső tudomány) a külső fejlődésre használják. A spiritualitást a belső világban fedezik fel, ahogyan a tudományt a külső világban fedezik fel.

Stratégiáik azonosak. A tudományban “megfigyelésnek”, a spiritualitásban pedig “tudatosságnak” nevezik. A tudományban “kísérletnek”, a spiritualitásban pedig “tapasztalatnak” nevezik.


Mindkét tudomány arra bátorít, hogy mindenféle előítélet vagy hiedelem nélkül lépjünk be a kísérletbe. Egyszerűen nyitott leszel bármilyen valóságra, ami felmerül, még akkor is, ha az ellentmond az előzetesen kialakított elképzeléseidnek.


Arra bátorítunk, hogy jelentkezz mindkét tudományágba. Mind a belső, mind a külső fejlődés szempontjából hasznosak.


Az általunk bemutatott innovatív technológiák sokkal könnyebbé teszik majd az életedet olyan módon, ahogyan azt soha nem is gondoltad volna.

Határtalanul sok ingyenes dolgot kaptok majd. Képzeljetek el egy olyan világot, ahol nem kell majd aggódnotok a számlák kifizetése, a kemény munka és a fizetésből élés miatt. Ez az a világ, amelynek megteremtésében ma szeretnénk segíteni.


A robotforradalom elkerülhetetlen. A robotok elvégzik az összes munkát. Az emberek csak kreatív munkákat fognak végezni. A gépek elvégzik az összes kézi munkát. Sok mindent automatizálnak majd, és az emberek fő munkája a kreativitás lesz.


A bolygó minden polgára szívesen rendelkezik saját 3D nyomtatóval, hogy saját használatra készíthessen tárgyakat, és hasznosíthassa a galaxisban mindenütt kifejlesztett gyártási folyamatokat anélkül, hogy távoli bolygókra kellene utaznia.


El sem tudod képzelni, milyen lehet itt. Annyi könyv, élelmiszer, ruházat, elektronikus kütyü, gyógyszer és még sok más – egyszerűen kinyomtathatod őket, amikor csak szükséged van rájuk. Nem kell többé pénzt használnod semmire.


Az élelmiszerboltba menni, hogy hozzávalókat vegyél, már a múlté lesz. A 3D nyomtatók egyszerűen kinyomtatják az ételeket, függetlenül attól, hogy mit szeretnél enni.


A lakás- és autóvásárlás elavulttá válik. A mesterséges intelligenciával rendelkező robotok CAD-modell alapján fogják kinyomtatni az Ön által kívánt házat vagy autót.


A CAD-modellkönyvtárak hatalmas választékát fogja kapni, amelyekből választhat. Hangutasításokkal is megtervezheti saját, egyedi modelljét, vagy elvégezheti a szükséges módosításokat egy meglévő modellen.

A kívánt dolgok előállításához végtelen mennyiségű nyersanyag áll majd rendelkezésre a galaxisból, egy digitális folyamatkártyával együtt.


Ha a nyersanyag kimerül, a te oldaladról azonnal riasztás érkezik a galaxis központi logisztikai csapatához, és a nélkülözhetetlen nyersanyagot másodperceken belül leszállítják. Kiváló ellátási lánc menedzsment rendszerrel rendelkezünk. Minden automatizálva lesz.


Büszkén mutatjuk be az antigravitációs technológiánkat, amely hihetetlen sebességgel képes bármilyen anyagot az űrben szállítani.


Ezt az antigravitációs technológiát használva, az Ön alapvető nyersanyagait azonnal leszállítjuk. Úgy működik, hogy erős elektromágneses mezők rendszerével vonzza vagy taszítja az anyagot.

Ezt a technológiát először áruk és nyersanyagok szállítására fedezték fel. Később ezt használják az űrutazáshoz. Az antigravitációs technológia nemcsak a hosszú távú utazásokat teszi lehetővé, hanem új világokat is megnyit a felfedezés és a felfedezés előtt.


Ez az antigravitációs technológia lélegzetelállító ereje. Egy ember egy pillanat alatt elutazhat a Földről egy teljesen új naprendszerbe!


Felfedeztük ezeket a technológiákat, és konstruktív módon hasznosítjuk őket. Lehetséges, hogy negatív értelemben is felhasználható. Ezért azt akarjuk, hogy a Földön élő összes ember fejlődjön spirituálisan a tudatosságának minél gyorsabb emelésével, mielőtt tiszta szándékkal megbízható kezekbe adjuk ezeket az erőteljes technológiákat.


Mindenki úgy fogja szeretni a másikat, mint önmagát, amint spirituálisan megérett és belépett az ötödik dimenzióba; nem lesz többé kapzsiság!


Amikor mindenki egyesül a Szeretet Forrásával, minden eggyé válik.


Nagyon szeretünk titeket.
Itt vagyunk veletek.
Mi vagyunk a ti fénycsaládotok.


A’HO
Aurora Ray
A Galaktikus Föderáció nagykövete