2022.11.25 – Jelentés az emberiség fejlődéséről

“Üdvözletem! Mi vagyunk az Arktúriai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

Nagyon lenyűgöznek minket azok a változások, amelyeket ott a Földön folytattok, ahogy látjuk, hogy egyre mélyebbre és mélyebbre mentek a megvilágosodás korszakába. Tudjuk, hogy ez nem mindig tűnik így azok számára, akik figyelnek arra, hogy mi történik a kis körötökön és saját magatokon kívül, de a változások eleinte rendezetlenek. Van egy alkalmazkodási időszak, amin át kell menni. Néha túlkorrigálsz, és a túlkorrigálásnak még nagyobb visszahatása van. De mint társadalom, érzékenyebbé váltok, és ez jó dolog.

Ez egy fejlődési jelentés mindenki számára, és ezt minden egyes embernek meg kell kapnia. Azok közületek, akik megkapják, lehorgonyozzák majd a többiek számára. A változások, amelyek most rátok várnak, arról szólnak, hogy befogadóbbak és integrálóbbak legyetek, és arról szólnak, hogy több egyénnek adjatok hangot. Mindenkinek szüksége van arra, hogy képviselve legyen a társadalomban, és mindenkinek nem csak éreznie kell, hogy meghallgatják, hanem mindenkinek hajlandónak kell lennie arra, hogy önmagába nézzen és érezze a benne kiváltott érzelmeket.

Hatalmas lépéseket teszel minden alkalommal, amikor lehetővé teszed, hogy egy olyan csoportból valaki megszólaljon, akinek általában nincs hangja. Az emberek nagyon különbözőek ott a Föld bolygón, és ennek így kell lennie. Az egyformaság kevesebb terjeszkedést okoz, és a Forrás terjeszkedést akar. A Forrás mindenkit úgy teremtett, hogy olyan legyen, amilyen, és amikor az emberek úgy érzik, hogy szabadon lehetnek azok, akik, és úgy fejezhetik ki magukat ahogy akarják, a Forrás terjeszkedik. Mindenkinek jót tesz, függetlenül attól, hogy ki vagy és mit hiszel, hogy ki vagy téve mindennek és mindenkinek. Nem azért vagytok ott, hogy elefántcsonttornyot építsetek, majd elbújjatok benne, még akkor sem, ha abban az elefántcsonttoronyban fogtok meditálni.

A különbségek közted és a hited, valamint mindenki más és az ő hite között arra késztetnek, hogy növekedj. Az elfogadás az első lépés, és ez egy nagyon fontos lépés, mert mindenki eljut arra a pontra, ahol túllép az elfogadáson, de nem tud onnan, ahol van, oda ugrani, ahová végül is tart. Ezért fogadj el mindent az életedben úgy, ahogy van, fogadj el mindenkit a Földön úgy, ahogy van, és fogadd el, hogy azért választottad az összes kihívást, mert tudtad, hogy ezek a tökéletesek arra, hogy összehangolódj a Forrással, hogy hazatérj a Forráshoz, és hogy végül minden elképzelhető módon újra Forrássá válj.

Ahogy mondtuk, ez egy pozitív fejlődési jelentés, mert látjuk, hogy minden nap és minden mozdulattal egyre közelebb kerültök a Forráshoz, közelebb az otthoni bázishoz és a testeteket is magatokkal viszitek. Már nem kell meghalnotok ahhoz, hogy hazatérjetek; azért vagytok ott, hogy a Mennyországot a Földre hozzátok, és ezt látjuk most mindannyiótokban.

Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot.”

Csatornázta: Daniel Scranton