A földrengések Törökországban és Szíriában

Azért vagyunk itt, hogy kivetítsük energiánkat és tudatosságunkat rátok ott a Föld bolygón. Azért vagyunk itt, hogy olyan perspektívát adjunk nektek, amely segíthet nektek abban, hogy a szépség, az öröm, a kreativitás, a szeretet, a béke és a csoda életét éljétek. Be tudtok kapcsolódni az energiánkba, még akkor is, amikor nem itt, a csatornán keresztül jövünk. Mindannyiótok számára elérhetővé tesszük magunkat, és még inkább megmutatkozunk a traumák és tragédiák idején ott a Föld bolygón. Tudjuk, hogy sok ember halt meg Törökországban és Szíriában, és tudjuk, hogy a földrengések azt jelzik, hogy mindannyiótokat fel kell rázni. De ezek nem erről szólnak.

 

Minden arról szól, hogy magasabb tudatállapotba kerüljetek, és azok közületek, akik képesek távolról szemtanúi lenni egy természeti katasztrófának, szeretetet, békét és gyógyulást küldhetnek azoknak, akiknek fájdalmaik vannak, veszteséget szenvednek, és akik most hajléktalanok. Képesek vagytok egy csodálatos tudatossági változást létrehozni, velünk együtt, akik a nem-fizikai, a magasabb dimenziós síkokról jelennek meg, mivel mindannyian azért vagyunk itt, hogy segítsünk, és a segítségünk megnő a nagyobb szükség idején.

 

Az emberiség is megjelenik a szükség idején. A legjobbat hozzátok elő magatokból, amikor embertársaitok bajban vannak. Ezt újra és újra láttuk, és ez folytatódik a tragikus földrengések óta eltelt órákban és napokban is, amelyek oly sok ember életét követelték, és még több sérültet, hajléktalant, élelem és víz nélkül maradtak. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk felerősíteni a gyógyulást és az együttérzést, amely az emberiség többi részéből származhat, és már látjuk is. Látjuk, hogyan reagálnak ezekben a pillanatokban mások tragédiájára és traumájára. Tudjuk, hogy ez nagyon jó jel az emberiség számára, mert tudjuk, hogy az együttérzés megemeli az emberiség rezgését és tudatossági szintjét. A szolgálat cselekedetei ugyanezt teszik. Bármikor, amikor szeretsz valakit, bármilyen állatot vagy bármit, ugyanezt teszed.

 

És így mutatkoztok meg a földrengések által érintettekért, és mi is így teszünk. És partnerek vagyunk, együttműködünk, együtt teremtünk egy jobb Földet, és együtt teremtünk egy simább utazást, egy örömtelibb átmenetet az ötödik dimenzióba, ahol természeti katasztrófákra, pénzügyi összeomlásokra és más kaotikus eseményekre nincs szükség. Amikor több szeretethez, megbocsátáshoz, együttérzéshez és gyógyuláshoz férsz hozzá magadban, és ezt elküldöd mindenkinek, akinek szüksége van rá, akkor a váltás befejezésének egy másik változatát teremted meg, és egy olyan idővonalra rezegsz, ahol ezt így tapasztalhatod meg.

 

Ne aggódjatok, hogy a dolgok rosszabbra fordulnak ott a Földön, mert ahogyan látjuk, az a gyönyörű mód, ahogyan az emberiség reagál a rászorulókra, hatalmas mutatója annak, ami mindannyiótok számára eljön. Ami elkerülhetetlen, az a béke és a harmónia a Földön, és több öröm, több kreativitás, több minden, amit egyénileg és kollektíven kértek. És mi azért vagyunk itt, hogy segítsünk nektek eljutni oda, hogy ezekbe az irányokba tereljünk benneteket, és ezt fogjuk tenni továbbra is.

 

Mi vagyunk az Arktúriai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot.”

Daniel Scranton