Arktúriai Tanács – Mikor fejeződik be a nagy átalakulás?

Üdvözletem. Mi vagyunk az Arktúriai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

 

Nagyon örülünk annak, hogy oly sokan közületek, akik az Ébredt Kollektíva tagjai vagytok, egy jobb jövőt vártok az emberiség számára, és tudjuk, hogy azért, mert hisztek a tudatossági váltásban. Vagy másképp fogalmazva, tudjátok, hogy van egy tudatossági váltás, ami most zajlik, és ami valamikor az emberiség jövőjében be fog fejeződni. 

Tudjuk, hogy ezt már korábban is átbeszéltük, de fontos, hogy mindannyian újra halljátok.


Nem arra vagytok hivatottak, hogy várjatok egy Eseményre, egy Napkitörésre, vagy bármilyen más eseményre, ami az ötödik dimenzióba katapultálna benneteket.

Arra vagytok hivatottak, hogy megtapasztaljátok az utazást és a lépéseket, amelyeket a tudatos spirituális evolúcióért teszitek.

 

Nem csak arra vagytok hivatottak, hogy megtegyétek ezeket a lépéseket, hanem arra is, hogy megtapasztaljátok őket, mint a tudatosságotokban történő fokozatos előrehaladást. Más szóval, meg akarjátok tapasztalni az ötödik dimenzióba vezető lassú és tudatos utat, akár tudatában vagytok ennek, akár nem. Most pedig van még valami, ami nagyon is igaz. A tudatosságotok fokozatos fejlődését minden nap minden pillanatában megtapasztalhatjátok. Állandóan olyan döntésekkel szembesülsz, amelyek arról szólnak, hogy vagy ragaszkodsz a harmadik dimenzió valamelyik aspektusához, vagy elengeded és hagyod magad felemelkedni a tudatosság ötödik dimenziós szintjére.

 

Ez nem arról szól, hogy elmész egy helyre, és nem kell megvárnod, hogy a Föld két Földre szakadjon, hogy az ötödik dimenzióban létezhess. Ez egy másik történet, amiről tudomásunk van, ami a new age közösségben van, és amit komolyan meg kell vizsgálni, mert már most is sokkal több van, mint csak két Föld. Már maga az egy csodálatos élmény ahogy önmagatok következő legmagasabb verziójává váltok ezen az úton, és ezt szándékosan teszitek. A spirituális evolúciótok egyik csodálatos élményét élitek át a másik után, és ezt érdemes ünnepelni. Ez olyasvalami, amiért érdemes most nagyon jól érezni magad.

 

Lehet, hogy elkeseredettnek érzed magad amiatt, hogy mi nem azt mondjuk neked, hogy a tudatossági váltás holnap vagy hat nap múlva befejeződik, de ez csak azért van, mert olyan módon nézed ezt, ami nem szolgál téged. Ha úgy tekintetek az átalakulás befejezésére, mint valami elkerülhetetlen dologra, és mint valamire, ami azért van, hogy élvezzétek, akkor elengedhetitek az időkereteket, és csak a jelen pillanatban lehettek önmagatoknak ezzel a változatával, amely egy újabb lehetőséget kaptok arra, hogy spirituálisan és tudatosan fejlődjetek. Ez a legjobb tapasztalat, amit most átélhettek. Tegyétek meg ezt a döntést, és ne várjatok arra, hogy valami rajtatok kívül álló dolog történjen.

 

Tudjuk, hogy itt a kórusnak prédikálunk, mert ha nem így lenne, akkor most egy másik videó néznétek, vagy egy másik honlapon egy másik bejegyzést olvasnátok. Tudjuk, hogy készen álltok a kihívásra, hogy fokozatosan és pillanatról pillanatra változtassátok meg magatokat, és azt is tudjuk, hogy tudjátok, hogy ez a jobb élmény. Még mindig nagyon sok mindent élvezhettek abból a szempontból, ami ott a negyedik dimenzióban és a Föld bolygón rendelkezésetekre áll, ezért ne siessetek annyira haza, bárhol is legyen az otthonotok szerintetek. Hozzátok a Mennyországot a Földre. 

 

Hozzátok le galaktikus energiáitokat a fizikai síkra és a testetekbe, majd érezzétek a felemelkedést. Így máris az ötödik dimenziós énetekké váltok és eközben mutatjátok másoknak is az utat.

 

Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot.

Daniel Scanton