Csillagmagok, Haza fogtok jutni

Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon tiszteljük azokat közületek, akik hajlandóak önmaguk lenni egy olyan világban, amely gyakran az alkalmazkodásra törekszik. Észrevettük, hogy azok közületek, akik csillagmagok vagytok, nagyon is hajlandóak vagytok elmondani másoknak ezt az igazságot magatokról, annak ellenére, hogy sokan kigúnyolnának benneteket. Kigúnyolnak amiért hiszitek, hogy a földönkívüliek valójában léteznek. Amikor csillagmagként mutatkoztok be, az valóban sebezhető helyzetbe hoz benneteket, mert sokan kinevetnek benneteket és még a csoportotokból vagy a családotokból is kizárnak benneteket. Sokatoknak nem könnyű ott a Földön és néhányatoknak egész életében nem volt könnyű, mert másnak éreztétek magatokat.

Amint belebotlottatok a csillagmag fogalmába, sokan közületek elérzékenyültetek, mert valami végre értelmet adott annak, miért éreztétek magatokat úgy ott a Földön. Most, a mi szemszögünkből nézve, nem kell az első életeteket a Földön élnetek ahhoz, hogy csillagmag legyetek; csak legyetek éberek arra az igazságra, hogy más csillagrendszereken és magasabb dimenziós síkokon keresztül kellett utaznotok, hogy eljussatok a Földre. És most, hogy felébredtetek, tudjátok, hogy a földönkívüliek nem csak léteznek, hanem azt is tudjátok, hogy rokonságban álltok az összes E.T-vel az egész galaxisban.

Gyökereitek messzire nyúlnak vissza és óriási távolságra terjednek el, és ez mind nagyon hasznos ahhoz, hogy az emberiséget hivatalosan is bevezessétek a galaktikus közösségbe. Sokan közületek már jó ideje várnak erre a hivatalos meghívásra és egyre türelmetlenebbek vagytok. Nagyon sokan ott a Földön nagyon vágynak arra, hogy hazatérjenek, hogy újra a galaktikus családjuk részei legyenek, de ti a Földön akartatok lenni, és arra kérünk benneteket, hogy tegyetek meg mindent, hogy emlékezzetek arra, miért akartatok a Földön lenni a nagy változások, az energiák változása és végül a tudatosság felemelkedése idején, az egész univerzumunkban.

Bízzatok bennünk, amikor azt mondjuk, hogy haza fogtok tudni menni, de kérlek, tegyetek meg mindent, hogy egyelőre a Földet tekintsétek otthonotoknak, mert a Földnek és földlakó társaitoknak ott van rátok szüksége. Szükségük van rátok, hogy könnyítsétek a földönkívüliekkel kapcsolatos tapasztalataitokat, akik hamasoran el fognak menni a Földre. Segíteni fogtok nekik, hogy készen érezzék magukat ezekre a találkozásokra, és segíteni fogtok nekik megérteni, hogy kik is ők valójában. És az egész galaxisban képesek lesztek újra összejönni és egyesülni, még mielőtt a tudatváltás befejeződik.

Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek.

Csatornázta: Daniel Scranton