Gyorsabb manifesztáció

Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Lelkesedéssel tölt el bennünket, hogy merre tartotok kollektívként ott a Földön.

Észrevettük, hogy ott a Földön milyen sokan ébredtek fel mostanában, és éreztük a lelkesedésüket, az izgatottságukat, a buzgalmukat, hogy felfedezzék, kik is ők valójában, és mit tudnak teremteni.

Az újonnan felébredteknek előnyük van a teremtés terén, egy olyan előny, amivel azok, akik már egy ideje ébren vannak, nem rendelkeznek. Nekik olyan időszakban jön a felismerés, amikor mindankinek gyorsabban mozgó energiáik vannak.

Most lehetséges a gyorsabb és gyorsabb manifesztáció, és annak előnyére válik, aki még soha nem próbált meg manifesztálni valamit. Azok közületek, akik már egy ideje ébren vannak, próbálkoztak már manifesztációval, és elég sokszor nem járt sikerrel, ezért sokan feladták, vagy legalábbis elkezdtek sokkal kisebbet álmodni a manifesztációval kapcsolatos korábbi kudarc eredményeként. Ezért akik már jó ideje ébren vannak, sokat kell tanulniuk azoktól, akik csak most ébredtek fel. Látni fogjátok őket a gyors úton, és észre fogjátok venni, hogy milyen könnyűnek tűnnek, mert nem fáradtak el, mert nem köti le őket a  sok nehéz energia, mint néhányatokat, akik már régebb óta ébren vannak.

Ez rendben van és érthető, de itt az ideje, hogy ledobjátok magatokról azokat a béklyókat, amelyeket magatokra kényszerítettetek és felismerjétek, hogy egy teljesen új korszakban éltek. 

Feltérképezetlen vizeken úsztok, és most több energetikai támogatás áll rendelkezésetekre ahhoz, amit teremteni akartok, mint valaha is volt a Föld bolygón az emberi történelem során. 

Készüljetek fel arra, hogy tovább menjetek, hogy gyorsabban manifesztáljatok, és hogy azokká a mesterekké váljatok, akik mindig is akartatok lenni, még akkor is, ha sokan közületek bizonyos mértékig már feladtátok.

Néhányan csak arra várnak, hogy az átmeneti időszak befejeződjön, hogy azonnal és folyamatosan manifesztálhassanak, de azok, akik érzik az energiákat maguk körül, tudják, hogy ez egy gyönyörű időszak ebben a teremtési módban lenni. Ez egy csodálatos időszak arra, hogy a szíveteket, az elméteket és a szemeteket a hírhedt díjra szegezzétek. A tudatosság olyan evolúciójának közepén álltok most, ami példátlan, és szeretnénk, ha közületek, akik idős lelkek vagytok, többet kapnátok abból, amire vágytok.

Azok közületek, akik már jó párszor megjárták ezt, szükségük van arra a lelkesítő energiára, amit az újonnan ébredtek hoznak most magukkal. Hagyjátok, hogy megmutassák nektek, mi lehetséges; hagyjátok, hogy meglepjenek benneteket. És irányítsátok őket, amikor szükségük van rá, amikor kérik, de próbáljátok meg elkerülni, hogy lebeszéljétek őket arról, hogy túl nagyot álmodjanak, mert ha ezt teszitek, bebizonyítják, hogy tévedtek.

Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek!

Daniel Scranton