Quantumgyógyító utaztatás

Egy mély vezetett meditációban visszaállítjuk a testi-lelki egyensúlyodat. Nem csak azonnali fizikai gyógyulásban lehet részed, hanem mentális és érzelmi blokkok feloldásában, minden olyan energiaminták elengedésében ami már nem szolgál téged, legyen szó gyermekkori traumáról, fóbiákról vagy előző életből hozott lenyomatokról. Mind ez mellett minden kérdésedre választ és útmutatást kapsz saját Felsőbb Énedtől. 

 

Az utaztatás segítségével elérünk egy mély tudatállapotot, ahol bármi lehetséges – annak érdekében, hogy hozzáférjünk a lélek emlékeihez, útmutatáshoz és gyógyuláshoz, amire a legnagyobb szükségünk van.

Példák arra, amit az emberek általában megtapasztalnak egy utaztatás során:

– Meglátogatják az előző életeket, hogy megértsenek vagy meggyógyítsanak valamit, amit ma tapasztalnak.

– Elutazhatnak egy másik bolygóra vagy valóságba, és találkozhatnak olyan csillaglényekkel, akikkel kapcsolatban állnak.

– Találkozhatnak és beszélgethetnek Felsőbb Énjükkel, Szellemi Vezetőikkel, Angyalaikkal, őseikkel vagy szeretteikkel a túlvilágon.

– Megérthetik a múltban kezelésre nem szoruló fizikai vagy érzelmi problémák gyökereit, és gyógyulást kaphatnak.

hasznos útmutatást kapnak életcéljukkal, karrierjükkel, kapcsolataikkal, jólétükkel, a következő lépésekkel kapcsolatban…

– Megszabadulnak attól, hogy negatív hatások irányítsák őket, mint például erőteljes szellemi kötődések, nem fizikai negatív technológia, energiakötegek stb.

– Mélyebb kapcsolatot alakítanak ki a Felsőbb Énjükkel, kiterjesztik intuitív képességeiket, és kvantumugrást tesznek spirituális fejlődésükben.

 

Garantáltan életre szóló élményben lesz részed.

 

Néhány dolog amiben az utaztatás segíthet:

Erről a tudatállapotról…

Az ülés során egy nyugodt meditatív állapotba vezetlek téged, amelyben segít a gondolkodó elmédnek egy kicsit félreállni, és lényed egy bölcsebb, tágabb aspektusa lép előtérbe, hogy válaszoljon a kérdéseidre, gyógyulást hozzon és megmutassa neked, amit látnod kell.

Ezt az ellazult állapotot nevezhetjük könnyű transznak vagy hipnotikus állapotnak, meditatív állapotnak, de valójában nem sokban különbözik attól az állapottól, amelyben a nap nagy részében vagy, például vezetés, filmnézés vagy álmodozás közben.

Maga az állapot teljesen hétköznapi, de egy megbízható vezetővel és jól kitalált szándékkal, varázslatos eredényeket tudunk elérni mind gyógyulás, mint energetikai tisztítás terén.

Manapság a legtöbb ember eléggé tudatos marad az utazás alatt; azaz végig éber, valaki úgy írja le, mintha ébren álmodott volna, valaki úgy írja le az élményt, hogy a két világ között ingázik. Ritkán azonban előfordulhat, hogy valaki olyan mélyen ellazul, hogy a tudatos elméje teljesen kilép a képből, és amikor visszatér a normál tudatosságba rájön, hogy mennyi idő telt el a kezelés alatt. Ez egy nagyon előnyös állapot, mert a tudatos elme nem tudja felülírni a válaszokat amiket éppen a Felsőbb Éned adott. A kezelésről hangfelvétel készül, amit a kezelés után átadok, így biztosan nem fogsz lemaradni semmilyen információról, amit a Felsőbb Éned átadott számodra.

Mindenkinél a kezelés menete egyedi, de biztos lehetsz benne, hogy a saját Felsőbb Éned fogja irányítja az egész utazást, míg én csak kérdések által finoman végigvezetlek a folyamaton. Biztosíthatlak, hogy pontosan olyan élményben lesz részed amelyet meg kell tapasztalnod.

Mire tudok rákérdezni a kezelés alatt?

Segíteni fog ebben neked egy előre összeállított kérdőív, amit az időpontod foglalása után fogok átküldeni. 

A kérdéseidet és gyógyítási kéréseidet előre kell meghatározni, majd a kezelés során én fogom feltenni a Felsőbb Éneddel való kommunikáció során. Nincs határa annak, hogy mi mindenre kaphatsz választ/gyógyítást. 

Tényleg csak a képzeleted szabhat határt. 

Itt csak néhány példa van arra, hogy milyen kérdésekkel készülhetsz a kezelésre: 

 

Életkérdések

 

Egészségügyi kérdések

 

Spirituális kérdések

 

Kapcsolatok

Kikkel “találkozhatsz” a kezelés alatt?

Számos lény jelenhet meg, hogy üzeneteket adjon, kérdésekre válaszoljon, vagy segítsen a gyógyításban. 

Ide tartozik a tágabb aspektusod – a Felsőbb Éned -, valamint a Szellemi Vezetőid, Angyalaid, Arkangyalaid, őseid, állati vezetőid, csillagcsaládod, egy másik életedből származó aspektusaid, Belső Gyermeked, egy másik bolygón lévő párhuzamos inkarnációd, Felemelkedett Mesterek, istenek vagy istenségek – bárki, aki a legalkalmasabb arra, hogy segítsen neked az utadon.

A kezelés menete

1. Beszélgetés:

 

Megismeredek veled és élettörténeteddel, áttekintjük az ülésre hozott kérdéseket, és meghatározzuk az utazásodnak általános szándékát. Elvégzünk néhány vizualizációs gyakorlatot, megbeszéljük, hogy mire számíthatsz, és felkészítelek az előtted álló utazásra. Általában 60 percet szánunk az interjú részre, de bizonyos esetekben hosszabb is lehet. 

 

2. Utaztatás:

 

Körülbelül 2 órát szánunk a vezetett utazásra, a gyógyulásra és a Lélekcsapatoddal való kérdezz-felelekre. Ha sok a látnivaló és a gyógyulás, ez hosszabb ideig is eltarthat – 4 óra vagy több. Ez alatt a rész alatt kényelmesen feküdni fogsz, én pedig végigvezetlek az élményen és kérdéseket teszek fel helyetted. Az utaztatás hanganyaga rögzítésre kerül, amit átküldök a kezelés után. Ha túl hosszura nyúlna a kezelés, vagy a Felsőbb Éned jelzik, hogy folytassuk egy másik alkalommal, akkor egy következő alkalommal befejezzük az elmaradt kérdéseket/gyógyításokat. Egy következő alkalom már sokkal gyorsabb, akár egy óra alatt végezhetünk a teljes folyamattal.

 

3. Összegzés:

 

Megbeszéljük a tapasztalataidat, és válaszolok minden felmerült kérdésedre, mielőtt elbúcsúzunk. Kapni fogsz egy útmutatót ami tartalmaz hasznos információkat a kezelés utáni teendőkről, valamint tanácsokat, hogy hogyan építs ki megfelelő védelmet az energiameződben.

 

 

Műszaki követelmények

Személyes találkozó

Cserszegtomajon kialakítottam egy csendes, nyugodt környezetet kimondottan erre a célra. Itt biztos lehetsz, hogy senki nem fog zavarni a 4-5 órás kezelés során. Szomszédok nélkül, mezőkkel körülvéve, Balatoni kilátással, csodálatos helyen vár rád ez a kis házikó. Varázslatos energiákkal, tiszta, nyugodt környezetben biztosíott az ellátásod a kezelés idejére. Személyes időpontért kérlek előre 3-4 héttel foglalj időpontot, ez idő alatt lesz időd felkészülni, esetleg gyakorolni a vizualizációt és összeírni a kérdéseidet.

 

Interneten keresztül

Zoom videókonferencia segítségével lehetőségünk van az otthonodból elvégezni a kezelést. Előnyös lehet, ha Cserszegtomajtól távol laksz, vagy szeretnéd az otthon kényelméből elvégezni az utaztatást. Vannak bizonyos feltételek, aminek meg kell felelni.

 

Amire szükséged lesz:

  1. Egy fejhallgató (olyan fejhallgató aminek a mikrofonja külön a szád elé lehet hajtani, általában Gamer fejhallgatónak hívják ezeket), nagyon fontos, hogy legyen ilyen nálad ehhez a kezeléshez, mert relaxált állapotban nagyon halkan fogsz beszélni, ezért a legmegbízhatóbb megoldás a mikrofonnal ellátott vezetékes fejhallgató, amely a szád fölé kerül.
  2. Erős internetkapcsolat. Minimum 15-20Mbit/s -es kapcsolat ajánlott.
  3. Laptop, amint kényelmesen elfut a Zoom alkalmazás. Látnom kell az arcodat az utaztatás alatt, hogy jobban tudjalak irányítani. A legtöbben egyszerűen csak leteszik a laptopjukat az ágy vagy a kanapé melletti oldalsó asztalra, és a laptop kameráját rájuk irányítják.
  4. A kezelés idejére, legalább 4-5 órára biztosan csendes és nyugodt környezet. A legjobb, ha egyedül tartózkodsz otthon, háziállatod, kiskedvenced nélküli helyen. Sajnos nem segít, ha kutyus elkezd valamiért hirtelen erőteljesen ugatni a háttérben, vagy a cicus rádugrik a kezelés alatt 🙂
  5. Kényelmes fekvőhely, ahonnan könnyen elérhető a fürdőszoba.

Általában az ülés után időre lesz szükséged feldolgozni a tapasztalatokat, információkat. Nem ajánlott erőteljes fizikai vagy mentális feladatokat végezni azon a napon. Ha valamiért nem oldható meg a 4-5 óra hossza, az interjú és maga az utaztatás külön-külön napokon is elvégezhető.

Az üléseket mindig rögzítem. Az ülés után kapsz egy linket a felvétel letöltéséhez.

Megfelelő alany vagyok az utaztatásra?

Bár mindenkinek képesnek kell lennie arra, hogy útmutatást és gyógyulást kapjon a Felsőbb Éntől, néhány embernél némileg kisebb az esélye annak, hogy sikeres, hatékony utztatásra kerüljön sor. 

 

Nem biztos, hogy megfelelő jelölt vagy, ha:

 

Ha a fentiek közül valamelyik vonatkozik rád, az nem “zárja ki” automatikusan. Egy konzultáción elbeszélgethetünk a konkrét állapotodról vagy hiedelmedről, és közösen eldönthetjük, hogy érdemes-e kipróbálnod az utaztatást, vagy egy másik módszer jobban megfelelne jelenleg.

 

Ha nem vagy a legjobb jelölt erre a mélyreható élményre, akkor a helyettesítő utaztatást ajánlom, ahol egy közeli hozzátartozód vállalja, hogy szánodra kér információt és gyógyulást. Erről bővebben a konzultáció során beszélhetünk.

 

Kérlek, vedd figyelembe, hogy meditációs és vizualizációs technikákon alapul az utaztatás, ezért javasolt, hogy vizualizációs gyarolatokat, vezetett meditációkat az időpontod előtt gyakorlod. Youtube-on találni sok vezetett meditációt, de én is fogok küldeni gyakorlatokat a foglalásod után. Ha becsukott szemmel el tudod képzelni, látod, vagy érzed, vagy tudod hogy a bejárati ajtód ahol nap mint nap közlekedsz hogy néz ki, milyen színű, milyen a kilincs, milyen mintázata van, akkor már nincs gond. Félni nem kell, mindenkinek sikerül ellazulni és követni az utasításokat.

 

Tudok segíteni másokon a kezelésem során?

Ideális esetben az ülés során Önmagadra szeretnénk összpontosítani. Lehetséges azonban, hogy útmutatást és gyógyulást kapj egy másik személy számára, amennyiben meghívod a Felsőbb Én-ét és beleegyezik, hogy adjon válaszokat és gyógyulást. Ezt nevezzük helyettesítő utaztatásnak, vagy helyettesítő kvantumgyógyításnak.

 

Például amikor egy anya számára tartok ülést, akkor az ülés egy bizonyos pontján meghívjuk a gyermeke Felsőbb Énjét, hogy dolgozzon velünk, és segítse elő a gyógyulást a gyermek számára. Ha a másik személy felnőtt, szükségünk van a tudatos engedélyére, hogy ezt a munkát elvégezzük számára.

 

Azonban pótgyógyítás nélkül is megtapasztalhatod, hogy amikor meggyógyítod magad, az varázslatos hatással van a körülötted lévő emberekre!

 

Mennyi kezelésre van szükség?

A legjobb dolog amikor a Felsőbb Éneddel dolgozunk együtt, hogy minden kérdésedre és gyógyítási kérésedre azonnal válaszolni fog.

Tehát nincs szükség egynél több utaztatásra egy adott probléma, fóbia, függőség, stb kezelésére, mert pontosan meg fogod érteni, hogy honnan ered az a gond és mit kell tenned ahhoz, hogy megszűnjön. Konzultáció során meg tudok osztani tapasztalatokat ezzel kapcsolatban.

Lehetőség van újbóli utaztatásra, de ez csak akkor szokott előfordulni, ha életedben előfordulnak újabb akadályok, lehetőségek aminek szeretnél utána járni. Valamint van aki szeret univerzálisabb információt áthozni az élet működéséről és különböző lényekkel kommunikálva mindig mély és tartalmas információkat tud áthozni, hogy könnyítse a navigálást jelenlegi életében.

Szeretnék utaztatásra időpontot. Mi a teendőm?

Első lépésként, kérjek foglalj időpontot egy ingyenes konzultációra ezen a linken. 

 

Ha még soha nem dolgoztál velem, ez egy lehetőség arra, hogy virtuálisan “találkozzunk”, és megbizonyosodjunk arról, hogy jól kapcsolódunk, és hogy jól érzed-e magad velem, mint gyakorlóval. Megbeszéljük az üléssel kapcsolatos céljaidat, meghatározzuk, hogy a regresszió jó választás-e számodra ebben az időszakban, és kiválasztunk egy jó napot és időpontot az utazásodhoz. Beütemezzük az ülésedet, és megkérlek, hogy tölts ki egy felvételi űrlapot. (Ha már dolgoztál velem korábban, akkor lehet, hogy a telefonos konzultációt ki tudjuk hagyni – kérlek, írj emailt, és eldöntjük.)

Ezután legalább két heted lesz arra, hogy felkészülj az ülésedre. A felkészülés magában foglalja a kérdések és gyógyítási kérések listájának összeállítását, amit magaddal hozol a foglalkozásra, és opcionálisan néhány vezetett meditációt vagy más gyakorlatot, hogy hozzászokj az ellazult állapotba kerüléshez.

 

Az ülésünket, az “interjút” és az utaztatást  általában ugyanazon a napon tartjuk, vagy kivételes esetekben különböző napokon.

Az utaztatás után megkapod a felvételt, és megkérlek, hogy legalább egyszer hallgasd meg, még akkor is, ha azt hiszed, hogy mindenre emlékszel. A foglalkozás után öngondoskodásra vonatkozó javaslatokat és tippeket is kapsz, hogy hogyan tudod a lehető legjobban kihasználni a tapasztalataidat. Ha a Szellemi Csapatodtól javaslatokat kaptál arra vonatkozóan, hogy változtass az étrendeden, a testedzéseden, a szokásaidon, a karriereden, a kapcsolataidon, a hiteden, a spirituális gyakorlataidon vagy bármely más területen, akkor ideális lenne, ha követnéd ezeket az útmutatásokat, mivel ez döntő fontosságú lehet a sikeres gyógyuláshoz és az életed javításához.

Ha később kérdések merülnek fel, vagy ha támogatásra van szükséged az utaztatás élménye feldolgozása során, mindig bátorítak, hogy keressél meg engem, még akkor is, ha már eltelt egy kis idő a foglalkozásunk óta.

 

Mennyibe kerül az utaztatás?

Kérlek első alkalommal minden esetben foglalj ingyenes konzultációt, hogy megbeszéljük adott kérdéseidet.

 

 

Személyes utaztatás

Erre a célra kialakított környezetben, csendes és nyugodt helyen a város zajától elszigetelve Cserszegtomajon. Tökéletes választás, ha személyes találkozót szeretnél.


45.000
Ft

Teljes időtartam: általában 4 óra

Tartalmazza:
– Privát, csendes, nyugodt környezet
– Light snack, tea, víz
– Felkészülési útmutató és kérdőív
– Test, lélek egyensúly helyreállítása, elváltozások gyógyítása
– Mentális és spirituális test harmonizálása
– Előző élet, jövőbeni élet látogatása
– Negatív energia, entitás tisztítás
– Csakratisztítás, auramező erősítés
– Fóbiák, félelmek oldása
– Függőségek (Cigaretta, alkohol, stb..) oldása
– Traumák elengedése
– Kapcsolati problémák rendezése
– Életcél megértése
– Közeli családtagokkal való kapcsolat megértése, gyógyítás kérése
– Személyes kérdéseid megválaszolása Felőbb énedtől

Mindenkinél egyedi az utazás menete, így ezek közül mindenre vagy akár még több mindenre is sor kerülhet.

Időkorlát nincs a kezelésen, amikor végeztünk az összes kívánni elért feladattal, akkor végeztünk a kezeléssel.
Ismételt kezelés nem szükséges.
Egyszeri alkalom elég a kívánt eredmények eléréséhez.


Személyes időpont foglalása

Online utaztatás

Tapasztalataim alapján teljesen megegyezik a kezelés eredménye a Zoom-on keresztül vezetett utaztatásnak a személyes utaztatással.


45.000
Ft

Szükséges csendes, nyugodt környezet a teljes időpont alatt. Szükséges erős internet kapcsolat, valamint egy olyan laptop ami kamerával rendelkezik és könnyedén elfut rajta a Zoom alkalmazás. A füllhalgató mikrofonnal elengethetlen, és csak is az megfelelő amin külön mikrofon van és a száj elé lehet hajtani.
Ezek nélkül kérlek ne foglalj online időpontot.

Teljes időtartam: általában 4 óra

Tartalmazza:
– Útmutatás az online kezelés felkészítéséhez
– Felkészülési útmutató és kérdőív
– Test, lélek egyensúly helyreállítása, elváltozások gyógyítása
– Mentális és spirituális test harmonizálása
– Előző élet, jövőbeni élet látogatása
– Negatív energia, entitás tisztítás
– Csakratisztítás, auramező erősítés
– Fóbiák, félelmek oldása
– Függőségek (Cigaretta, alkohol, stb..) oldása
– Traumák elengedése
– Kapcsolati problémák rendezése
– Életcél megértése
– Közeli családtagokkal való kapcsolat megértése, gyógyítás kérése
– Személyes kérdéseid megválaszolása Felőbb énedtől

Mindenkinél egyedi az utazás menete, így ezek közül mindenre vagy akár még több mindenre is sor kerülhet.

Időkorlát nincs a kezelésen, amikor végeztünk az összes kívánni elért feladattal, akkor végeztünk a kezeléssel.
Ismételt kezelés nem szükséges.
Egyszeri alkalom elég a kívánt eredmények eléréséhez.


Online időpont foglalása

Milyen modalitáson alapul a quvantumgyógyító utaztatás?

 

A kvantumgyógyító utaztatás folyamatosan fejlődik. Az évek során számos quantumgyógyító modalitást beépítettem a sajátos technikámba. Az alábbi modalitások és saját technikáim keverékéből alakult a quantumgyógyító utaztatás kezelésem:

 

 Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT)

Beyond Quantum Healing Hypnosis (BQH)

Soul Center Healing Hypnosis (SCHH) 

Profound Somnambulism Protocol (PSP)

Spirit Releasment Therapy (SRT)

 

Ezen és saját technikáim keverékével, egy rendkívül hatásos eredményt és egy életreszóló élményt nyújthatok kedves lélektársaimnak egy utaztatás alatt.

 

Várlak szeretettel!

NYILATKOZAT

Orvosi tevékenységet, gyógyító és egészségügyi tevékenységet, pszichoterápiát nem végzek.  Csak és kizárólag a személyes közérzet javítása a cél. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Tevékenységem semmilyen formában nem minősül egészségügyi tevékenyésgnek. Az általam megszerzett elméleti és gyakorlati tudás nem alkalmazható orvosi terápiás, gyógyító illetve pszichoterápiás kezelésre és egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenység végzésére.