Multidimenziós valóság

Üdvözlet, szeretett fénylények. Mi vagyunk az arkturiaiak, kollektív rezgésben és tudatosságban jövünk elő, hogy átadjuk nektek azokat az információkat, amelyek a felemelkedésetek ezen időszakában szolgálnak majd benneteket. Bár egy egyedi Felemelkedési Utazáson mentek keresztül, amelyet a lelketek irányít, mindannyian egy olyan Felemelkedési Utazáson is keresztülmentek, amely összekapcsolódik a Földön lévő összes lénnyel, sőt a Teremtő Univerzumán belül a kollektív Felemelkedés elmozdulásával is.

Azt az információt kívánjuk elétek tárni, hogy jelenleg a többdimenziós életet tapasztaljátok. Ez a tapasztalat a lényetekben van, ez egy gyönyörű tapasztalat, és mégis zavaró lehet lényetek sok aspektusa számára, amely a saját igazságotok, a lelketek és az esszenciátok különböző dimenzióihoz kapcsolódik. Lényed azon területein, ahol félelmek, blokkok, akadályok, szokások és zűrzavarok jönnek elő, hogy megoldódjanak, ezek egy bizonyos dimenzióhoz és rezgéséhez igazítanak téged.

A magasabb csakráid, különösen a korona, a lélekcsillag csakrád és a Teremtő Univerzumába vezető sztella kapud kapcsolódnak a fény legmagasabb rezgésével, amivel valaha is összekapcsolódtál. Ez olyan isteni és szent tudatosságot és bölcsességet vonz a lényetekbe, az igazságotok és eredeti esszenciátok egy olyan dimenziójához és aspektusához igazít benneteket, amely óriási tisztasággal rendelkezik és lehetővé teszi számotokra az igazság felismerését. Az érzelmeid egy másik dimenziódhoz és aspektusodhoz kapcsolódhatnak. Lehet, hogy azt tapasztaljátok, hogy küzdötök az érzelmek feloldásával. Vagy az egyik pillanatban az érzelmeidet boldognak érzed, majd a következőben mély harag támad benned.

Egész lényed táncol, rugózik és ugrál, egyik dimenziójából a másikba. Ennek célja van. Megpróbáljátok egész lényeteket egységbe hozni, a fény egyetlen rezgésébe, amely a fény legmagasabb rezgése, amivel mindig is összekapcsolódtatok a Földön bármely életetekben. Miközben összehangolódsz és egységbe kerülsz önmagadnak ezzel a legtisztább rezgésével, vannak lényednek olyan részei, amelyek ellenállnak. Lényetek más részei előreugranak ebbe a rezgésbe, és ezért úgy érzitek, mintha táncolnátok. Lépsz előre, lépsz hátra, néha a boldogság állapotában, néha a harag, a szomorúság vagy akár a zsibbadtság állapotában. Néha valahol a kettő között. 

Lényegében a bőröndötöket pakoljátok a következő évre, és tudattalan szinten úgy döntöttetek, hogy ahhoz, hogy végigjárjátok az idei év útját, szükségetek van arra, hogy a lehető legmagasabb rezgést tartsátok, mert az ERŐ-vel fogtok dolgozni. Amikor hatalommal dolgozunk, szükség van arra, hogy a lehető legmagasabb rezgésszámot tartsuk, önmagunk legfinomabb, legtisztább, legigazabb esszenciáját. Így tudhatod, hogy megfelelően használod az erődet, és képes leszel sok mindent felfedezni az erődről, hogy hogyan működik és milyen hatással van a valóságodra. 

Pakolod a bőröndödet az előtted álló utazásra, lehet, hogy felfedezted, hogy a szekrényedben, a ruhásszekrényedben, a fiókjaidban vannak olyan ruhák vagy dolgok, amelyeket valóban meg kell oldanod. Még ha nem is tudsz róluk, a felsőbb éned, a lelked előhozza őket, hogy eldobd őket. Erővel dolgozunk, ami azt jelenti, hogy ez a folyamat, hogy elengedjük azt, ami már nem szolgál benneteket, megköveteli, hogy nagyon erősen megalapozzátok magatokat az erőtökben. Úgy érezhetitek, hogy ez a legnehezebb időszak számotokra, amikor szükségetek van a megoldásra, az újraindításra, valaminek vagy sok dolognak az átalakítására. Lehet, hogy lehetetlennek tűnik, lehet, hogy úgy érzed, hogy rendkívül bátornak kell lenned. Ez az, amikor a saját erődben állsz, csomagolod a bőröndödet az előtted álló évre, és már most azt kéred magadtól, hogy légy erős, hogy állj a saját erődben, miközben elengeded, amire már nincs szükséged, újraindítod a lényedet és átalakulsz. Engedd meg, hogy egész lényed egyetlen rezgéssé egyesüljön, és érezni fogod, amikor ez megtörténik. Ez eltarthat néhány hétig vagy akár hónapokig is, sőt, lehet, hogy az egész év arról fog szólni, hogy összegyűjtsd magad, hogy összehangolódj legmagasabb énednek ezzel az egy rezgésével. Miközben ezt teszitek, nagyon igaz módon fogjátok megtestesíteni az erőtöket. Felemelkedéseteknek ebben az időszakában arra a tényre összpontosíthattok, hogy megtapasztaljátok a többdimenziós életet.

Reménykedsz, ugrálsz és ugrálsz egyik rezgésből a másikba. Olyan, mintha át akarnátok kelni egy folyón, és jelen vannak a kövek, amelyek megkönnyítik az átkelést. A köveken azonban ugrálni és ugrálni kell, minden egyes kő a valóságotok más-más látásmódját kínálja nektek. Van, amelyik jobban tetszik nektek, mint a többi, azonban, ahogy a valóságotok ezen különböző nézeteitek elnyeritek, elkezditek jobban megérteni önmagatokat, és megengeditek magatoknak, hogy összehangolódjatok azzal a magasabb rezgéssel, ami most lehetséges számotokra. A megtestesülés magasabb rezgése, amely lehetővé teszi számotokra, hogy megragadjátok, megéljétek és megtestesítsétek a hatalom, az igazi hatalom megértését. Fontos, hogy egyszerűen felismerd, mi történik most veled. Most pakoljátok össze a bőröndötöket a következő évre. Elengeditek azt, amire már nincs szükségetek, feloldjátok, visszaállítjátok, átalakítjátok, és egy rezgésbe, egységbe hozzátok magatokat, hogy teljes mértékben magatokba szívjátok az erőtöket. 

Ez a lényedben való mély felfedezés ideje, annak elismerése, hogy mi volt az igazságod a múltban, és mi az új igazságod. Ezen a folyamaton keresztül könnyedebben és fényesebben fogtok tudni felemelkedni. És ami a legfontosabb, jobban meg tudod érteni és meg tudod testesíteni az erődet.  Vigyázzatok magatokra, legyetek kedvesek magatokhoz, tudjátok, hogy ez a felemelkedésnek egy nagyon szigorú és kihívásokkal teli szakasza, amely már most arra hív benneteket, hogy a lényetekben lévő erőtökben legyetek. Ahogy kedvesek és szeretetteljesek vagytok önmagatokkal, minden össze fog állni, és megtapasztaljátok önmagatok egységét. 

Jelen vagyunk, hogy szolgáljunk titeket,

Szeretetteljes Kegyelemben,

Mi vagyunk az Arkturiaiak. Köszönjük nektek.

Natalie Glassonon