Mi az a Scio Kvantumkezelés?
 
A SCIO kezelés egy egyfajta energetikai szkennelése révén képes felismerni az abnormális mintákat, és visszakezelés útján a helyes mederbe terelni újra a test rendszerét, ezzel lehetőséget adva a szervezetnek arra, hogy elinduljanak az öngyógyító, ill. regenerálódó képességei aktiválódjanak, és akár megelőzhető, akár enyhíthetővé vagy kontrollálhatóvá tegyék a fizikális problémát.
 

A SCIO rendszer 19 csatornán keresztül méri a páciens testének bioenergetikai adatait, majd ezeket az adatokat szétválogatja, és fontossági sorrendbe állítja. A SCIO rendszer a kezelés erősségét, a különböző frekvenciákat automatikusan a páciens igényeihez igazítja. Néhány perc alatt több mint 12.000 anyag frekvencia mintáját teszteli a páciensen. Tesztelés után személyre szabottan megkezdi a kezelő a kezelést. A rendszer folyamatosan visszaellenőrzi és jelzi a javulást az adott területen.

 

Milyen elven működik a kezelés?

 

A több csatornán folyó mérést 12 elektróda segíti, ezek a fejen, a csuklókon és a bokákon helyezzük el. Ezzel a módszerrel pontos és teljeskörű képet kaphatunk a páciens teljes egészségi állapotáról.

 

A SCIO rendszer a tesztelés során kapott eredmények alapján pedig teljesen egyedi kezelést állít össze a páciens számára, vagyis nem egy automatikus protokolljellegű működés és kezelés történik.

Az állapotfelmérés után a visszakezelés során is folyamatosan monitorozza, teszteli a páciens energetikai reakcióit, és annak megfelelően szükség esetén változtat például a kezelés erősségén. Tehát a kezelés során állandóan kommunikál a test energetikai rendszerével. A rendszer elképesztően intelligens! Gyakorlatilag folyamatosan kommunikál nem csak a páciens “testével”, és a kezelővel is.

A SCIO rendszer számos tudatalatti választás alapján kezeli a pácienst, tehát a kezelés egy részénél a kezelőnek gyakorlatilag nincs dolga azzal, hogy eldöntse, milyen jellegű terápiás módot a szervezet mely részén indítson el, illetve meddig tartsa azt fenn. A test energetikai jelzései alapján a SCIO rendszer érzékeli a legfontosabb kezelési területeket és megteszi a javaslatát, hogy hol kell belenyúlni a folyamatokba.

Az eljárás biológiai reakciósebességgel tesztel, és így lehetővé teszi, hogy egészen egyedi módon. A teszt végén a gép jelzi a páciens különböző tesztanyagokra (kórokozók, gyógyszerek, allergének, stb.) való reakciójának jellegét, mértékét. 

 

A SCIO az egyetlen rendszer a világon, amely több mint 50 különböző bioenergetikai – elemző és terápiás eljárást egyesít magába. Óriási lehetőséget adva arra, hogy kombináljuk, variáljuk a kezelési eljárásokat. Egyedülállóan nem csak diagnosztizál, hanem rendkívül eredményes, kombinált kezeléssel képes az ember energiáit a megfelelő harmóniába visszaállítani.

 

A módszer hatalmas előnye, hogy semmiféle fájdalmas beavatkozásra nincs szükség hozzá, és a szervezetet egységben kezeli, azaz a szakosodás miatti szétzilált diagnosztikai eljárások helyett, minden tünet mögött a háttérben lévő, felsőbb okot keresi és kezeli. Számára a test egy tökéletesen összefüggő rendszer, amit ennek megfelelően kezel. A kezelés vegyszermentes, semmiféle gyógyszerre, kontrasztanyagra nincs hozzá szükség.

 

A SCIO felhasználási köre

 

Tekintettel arra, hogy a SCIO rendszer teljesen körbenézi a szervezet működését, és hihetetlen kombinációban teszi lehetővé a rendellenességek visszakezelését, ezért nem lehet felsorolni a teljeskörű felhasználási körét. A komoly betegségektől kezdve az egyszerű energetizálásig szinte bármire fel lehet használni.

Lehet használni megelőzésre, a tünetek visszafordítására (amennyiben visszafordítható a folyamat), illetve visszafordíthatalan esetekben a tünetek enyhítésében segít. Tehát ha valakinek nincs különösebb problémája, akkor is egy kellemes, energiákat harmonizáló hatással alkalmazhatja. Ebben az esetben nem a haját vagy a bőrét rakja rendbe a fodrász vagy a kozmetikus, hanem az energetikai rendszerét a SCIO biofeedback terápia. Habár még szépségkezeléseket is lehet vele végezni – ha valakinek erre van igénye.

 

Néhány fontosabb eljárás a kezelési lehetőségek közül – a teljesség igénye nélkül:

 

 

A SCIO rendszer gyakorlatilag olyan, mint a víruskereső a számítógépeken. Pontosan azt teszi. Keresi a megtámadott, legyengült pontokat és megerősíti azokat. Keresi a behatoló parazitákat, kórokozókat, és nekifog kiiktatni azokat. Teszteli a sejtek, szövetek, szervek közötti kapcsolat minőségét, és ahol hibát észlel, belép a folyamatba. Feltérképezi a páciens érzelmi állapotát és annak hatását az energetikai állapotára, és erősíti a pozitív érzések rezgéseit a negatív érzések ellenében. Egyszóval keresi a rendszerhibákat, mindig a központi forrásig, az igazi okig visszavezetve a láncot. Mindezt úgy érzi el, hogy rezgésekkel végigszkenneli az egész testet, és ahol alul vagy felülműküdést tapasztal, ott „hibát” jelez, és ellenimpulzust küld, ezzel korrigálva a hibát.

 

A SCIO rendszer egyedülállóan, akár terhesség időszakában, illetve csecsemőknek gyermekterápiaként is alkalmazható. Hatékony krónikus betegségeknél, halmozott gyógyszerszedésnél vagy gyógyszerérzékenységnél, de wellness és regeneráló kezelésekre is megfelelő.

 

A SCIO és a spiritualitás

A több ezer éves védikus tanítás szerint 72 000 nadi, vagyis energiacsatorna hálózza be a testünket, amelyek előbb nagyobb csatornákba, majd energia központokba futnak be, ezeket hívjuk csakráknak. Vannak mellék és főcsakrák, ez utóbbiak a gerinc vonalában rendeződnek sorba, ezért a gerincterápia, az ott tapasztalható energetikai vagy fizikális blokkok lehető leghatékonyabb eltávolítása kulcsfontosságú az egészség megőrzésében.

Miközben a páciens nyugodtan relaxálhat egy kényelmes székben, a SCIO rendszer letapogatja a test teljes energetikai rendszerét, majd a kezelő segítségével intenzív tisztításba, kezelésbe és harmonizálásba kezd.

A csakrakezelésen kívül számos spirituális program található a készülíkben, mint pl: a tudatos álom stimulálás, tobozmirigy stimulálás, extradimenziós erősítés, karma oldás, felemelkedés stimulálása, különféle spirituális szimbólum kezelések

 

A kezelésekről

A kúrák minden esetben célirányosak a beépített biofeedback rendszer miatt nem lehetséges a túl- vagy alulkezelés, a kedvező változások akár már az első, második alkalom után érezhetőek lesznek. Célszerű 4-5 kezelést elvégezni a hosszan tartó változás megőrzéséhez. Mindenkinek egyedi a szervezete, de általában már az első kezelés után érezhető a változás, javulás. A terápiák kb. 2 órát vesznek igénybe, melyben benne foglaltatik a szervezet sejtszintű állapotfelmérése, majd az adott problémák kezelése is.

Az első alkalommal történik az érintetlen állapot feltérképezése, majd a legfontosabb rizikótényezők első kezelése. A következő kezelésre normális esetben 1,5-2 hét múlva kerül sor, amikor újra a normális működés irányba „lökjük” a szervezet szekerét. Természetesen, ha valaki csak állapotképet szeretne látni a szervezetéről, az is hasznos lehet. Súlyosabb esetekben a heti, de akár 4-5 naponkénti kezelések hoznak eredményt.

Amennyiben a test egy ideje már nem a megfelelő módon működik, természetesen egyfajta hibás működési módra fixálódott, mint a szekér, ami évek óta ugyanabban a keréknyomban jár. Egyetlen kezeléssel kimozdítani a szereket ebből a kivájt menetből szinte lehetetlen. Többször kell újra és újra visszalökni a szervezetet a normális működés irányába, hogy megtanulja értelmezni azt. A szervezetünk roppant intelligens, és pár kezelés után már képes arra, hogy értelmezze a normális és korábbi abnormális közötti eltérést.

 

A kezelés végén lehetőség van olyan táplálék kiegészítők bemérésére, amelyek felgyorsíthatják az adott folyamatok rendezését. Amennyiben találunk ilyen készítményt, azzal nagyban segíthetjük a szervezetet, hogy visszatérjen a helyes működéshez. Mivel ma már az emberek elképesztő számú ilyen jellegű terméket vásárolhatnak meg, ezért a kezelésre mindenképpen tanácsos magunkkal hozni mindazt, amit éppen szedünk – legyen az gyógyszer vagy vitamin stb. Mert bár hihetetlen a választék, de ami az egyik embernek kiváló, az a másiknak bizony többet árt, mint használ. Ezt pedig sem a herbáriában, se a patikában nem tudjuk felmérni. És nem is attól függ, hogy mennyire jó minőségű a készítmény. A döntő szempont az, hogy mit kezd vele a szervezetünk. Biztos mindenki tapasztalta már, hogy ami a barátjának bevált, az neki semmit nem használ.

 

A SCIO kezelés páratlan segítséget nyújt a test energetikai rendszerének rendezésében, és ezáltal az ÖNGYÓGYÍTÓ folyamatok felerősítésében, de például gyógyszerek kiválasztásában is hatalmas segítség, ha már kialakult a baj. Mindenekelőtt pedig hamarabban jelzi a baj lehetőségét, így a páciens életmód korrekcióval, nagyobb tudatossággal megelőzheti azt!

Ha pedig valaki „csak” fáradt, túlhajszolt, azt ellazítja, relaxálja, és segít megtisztítani a gondolatait, az energetikai rendszerét a negatív töltetű hatásoktól. Olyan mintha energetikai zuhannyal mosná át kívül és belül is.

A SCIO rendszer minden esetben a szervezet öngyógyító tevékenységét stimulálja, így éri el az eredményeket. A szervezet pedig roppant intelligens, amit megtehet az együttműködésért és korrekcióért, azt meg fogja tenni. Innentől kezdve már csak az ügyfelen múlik, hogy betartja-e az elhangzó tanácsokat, változtat-e adott esetben a gondolkodását, illetve életmódján.

 

Dohányzás leszoktatás

3 kezelésből álló csomag

Első kezelés kb 1 óra. Fontos, hogy a kezelés előtt két órával már ne dohányozzál. Egy utolsó szál cigarettát hozzál magaddal a kezelésre. Az utolsó szál cigaretta a kezelés alatt kell elszívni. Másnap kapsz egy emlékeztető kezelést, majd negyednap az utolsó emlékeztető kezelést.

Nincs mellékhatása így előzetes vizsgálat nélkül is bárki részt vehet a kezelésen.
Ellenjavallat: pacemakerrel élők, terhesség alatt, epilepsziára hajlamosak esetén nem végezhető!

Foglalj időpontot

Az alábbi űrlap segítségével foglalj időpontot egy SCIO Kvantumenergia kezelésre


Időpont foglalás