Spirituális ajándékaid és képességeid elérhetőek számodra

Üdvözletem. Mi vagyunk az Arktúriai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz. 

 

Mindig kísértést érzünk arra, hogy túllépjünk a célon, hogy túl sok segítséget nyújtsunk az emberiségnek, bár tudjuk, hogy nagyon jól szolgál benneteket, ha szemtől szembe néztek a kihívásaitokkal, és hozzáférhettek mindahhoz, amire belülről van szükségetek. Tudjuk, hogy ez az utazás, amin vagytok, gyakran úgy tűnik, mintha túl hosszú lenne, és túl sok fordulatot tartalmazna, és nagyon együtt érzünk veletek, amikor látjuk, hogy küzdötök ott a Földön. De azt is észrevettük mostanában, hogy mennyi erőt merítettetek az előző életetekből, és az integrációs munka, amit véghezvittetek, teljesen lenyűgöző látvány.

 

Látod, minden alkalommal, amikor hozzáférsz egy múlt életed emlékéhez, vagy feldolgozol valamilyen múlt életbeli traumát, tudatában vagy egy másik aspektusodnak, és ez az aspektusod valami nagyon pozitív dolgot tud hozzátenni az életedhez. 

 

Mindenkinek ott a Földön, még azoknak is, akik még nem ébredtek fel, voltak olyan előző életeik, ahol elsajátították a gondolataikat, az érzelmeiket, vagy a világotok energiáit. Mindannyian mesterek voltatok, és most itt a tökéletes alkalom, hogy hozzáférjetek azokhoz az életekhez, azokhoz az ajándékokhoz és képességekhez, amelyeket már elértetek önmagatoknak azokban a korábbi életekben. Most néhányan azt gondoljátok, hogy ezek az életek valójában egyidejű életek, és valójában nem léteznek a “múltban”, és igazatok van. Így tudtok hozzáférni ezekhez a térben/időben valahol máshol létező más énetekhez.

 

És mellesleg, ti is segítitek őket azzal, amit éltek és amivé váltok ott, a fizikai testetekben, ebben az életben. Ne becsüljétek alá magatokat vagy az általatok elvégzett munkát. Ez jelentős, és segítetek az egész emberiségnek és önmagatok ezen előző életbeli verzióinak azzal, hogy szembenéztek a kihívásokkal, hogy befelé mentek, hogy feldolgozzátok, amit fel kell dolgoznotok. Ez egy hosszú és fáradságos utazás, mert nagyon sok darabot kell összeszednetek magatokból, és be kell hoznotok abba az egészbe, akik vagytok. És pontosan ezt látjuk, amit csináltok, és ezért vagyunk annyira izgatottak, amihez hozzáférhettek.

 

Olyan mesteri képességekhez és spirituális adottságokhoz férhettek hozzá, amelyek úgy tűnnek, hogy messze elérhetetlenek onnan, ahol most álltok, de valójában nagyon is elérhetőek számotokra. És látjuk, hogy mindannyian minden egyes nap hozzáfértek ezekhez, és tudjuk, hogy képesek lesztek megteremteni azokat a nagy változásokat, amelyeket látni akartok a világotokban és a személyes életetekben. Tudjuk ezt, mert látjuk ezeket az idővonalakat előttetek, és már most jó úton haladtok. 

 

Izgalmas idők ezek azok számára, akik ébren vannak, és elvégezték a munkát, amit feltétlenül el akartak végezni ebben az életben. Gratulálunk nektek, és azért vagyunk itt, hogy mindannyiótoknak átadjuk a gratulációkat.

 

Mi vagyunk az Arktúriai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot.

Daniel Scranton