SZOLGÁLTATÁSOK

Multidimenziós gyógyító utaztatás

Egy összetett 3-4 órás folyamatról van szó, amelyben Felsőbb Éned segítségével egy mély vezetett meditációban visszaállítjuk a testi-lelki egyensúlyodat. Nem csak azonnali fizikai gyógyulásban lehet részed, hanem mentális és érzelmi blokkok feloldásában, minden olyan energiaminták elengedésében ami már nem szolgál téged, legyen szó gyermekkori traumáról, fóbiákról vagy előző életből hozott lenyomatokról. Mind ez mellett minden kérdésedre választ és útmutatást kapsz saját Felsőbb Énedtől. Garantáltan életre szóló élményben lesz részed.

Tovább

Nelson Scio kvantumterápia

A SCIO kezelés egy egyfajta energetikai szkennelése révén képes felismerni az abnormális mintákat, és visszakezelés útján a helyes mederbe terelni újra a test rendszerét, ezzel lehetőséget adva a szervezetnek arra, hogy elinduljanak az öngyógyító, ill. regenerálódó képességei aktiválódjanak, és akár megelőzhető, akár enyhíthetővé vagy kontrollálhatóvá tegyék a fizikális problémát.

Tovább

NYILATKOZAT

Orvosi tevékenységet, gyógyító és egészségügyi tevékenységet, pszichoterápiát nem végzek.  Csak és kizárólag a személyes közérzet javítása a cél. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Tevékenységem semmilyen formában nem minősül egészségügyi tevékenyésgnek. Az általam megszerzett elméleti és gyakorlati tudás nem alkalmazható orvosi terápiás, gyógyító illetve pszichoterápiás kezelésre és egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenység végzésére.