3. szem aktiválás segítőiddel meditáció

4500 Ft

This is a simple product.

Elfogyott

Description

Ez az egyedi vezetett 3. szem aktivációs meditáció a vezetőid és a saját segítőim segítségével aktiválják a 3. szem terület

Az ember szellemlényi felépítéséhez hozzátartozó harmadik szem, a hatodik csakra az energiatest szerves része, a homlok közepén helyezkedik el. Minden embernek van harmadik szeme, ami egészen kicsi korban működik is. A képesség 3-4 éves korig tart, de vannak esetek, amikor egyeseknek egész életükben megmarad a látóképességük.

A harmadik szem segítségével képesek vagyunk tudatosan érzékelni a létezést, hisz itt van az intellektus, a tisztánlátás, az emlékezés, az akarat centruma, általa lehetünk részesei a képzelőerő megjelenítő folyamatának. A harmadik szem aktiválásához meditációra és vizualizációra van szükség, ami az egész test relaxációját feltételezi.

Mindegyik csakra a saját frekvenciáján rezeg, ezért a harmadik szem aktiválásának kulcsa a megfelelő rezgés végrehajtása, amely mágneses teret hoz létre az agyalapi mirigy tested és a tobozmirigy között. Ez a meditáció ezeket a rezgéseket hozza létre.

Maga a folyamat intenzív és időigényes lehet egyes emberek számára, mégis megéri a fáradságot.

További információk hamarosan.