Uriel Arkangyal: Csodák teremtése

Üdvözöllek titeket, kedveseim. Én vagyok Uriel arkangyal. Talán úgy ismertek, mint Juriel, Isten Fénye, a Fény Angyala. Az Ezüst Fény angyala. Azért jöttem ma hozzátok, hogy elhozzam nektek ezt a Fényt, hogy segítsek emlékezni arra, hogy mindig bennetek van a fény, és bármilyen módon használhatjátok, ahogyan csak szeretnétek. Felhasználható-e a fény arra, ami nem a legfelsőbb akarattal van összhangban? Csak akkor aktiválódik, ha a fényre van szükségetek. Voltak idők, sokszor, az általatok történelemnek gondolt évezredek során, amikor a fényt nem a legfelsőbb akaratnak megfelelő módon használták. De ezt a szabad akarat engedte meg, és így megtanulhattátok, hogy valójában mik is az erőitek.
Sokan tettetek azért, hogy elfedjék a fényt, hogy sötétséget hozzanak, és rájöttetek, hogy ez nem az, amit a világ számára akartok. Megtanultátok, hogy ezek az teremtések nem szeretnétek az életetekben látni, mert ez nem szent, ez nem Isten.

Mert nektek, szeretteim, most már megvan az ezüst fényetek, hogy lássátok, hogy meglássátok, mi az, amit teremteni akartok. És ha azon tűnődtök, hogy mire használhatjátok, akkor arra használhatjátok, hogy megteremtsétek azt, ami örömet hoz nektek, ami gyógyulást hoz nektek, ami szeretetet hoz nektek.

És amikor ezt a fényt elhozzátok magatoknak, akkor elhozzátok mindenkinek, és igen, ahogy a szívetek kitágul, megértitek, hogy ez így van, és azt kívánjátok, hogy ez mindenkinek szóljon, mert ami egynek szól, az mindenkinek szól.

Az évszázadok során sok ilyen teremtést, amelyeket gyógyításra, változásra, örömre, szeretetre használtatok, csodáknak neveztek. És mi a mennyei birodalmakban örömmel mosolygunk, hogy ezt az elnevezést találtátok ki. És kuncogunk, mert a csoda a ti isteni jogotok. Arra vagytok hivatottak és arra vagytok teremtve, hogy csodákat hozzatok létre. Arra vagytok tervezve, hogy csodák legyetek.

Hát nem minden lélegzetvétel egy csoda? Nem csoda-e a Szeretetből készült leves megkóstolásának öröme? Nem csoda-e egy virág, amely ott nő a sivatagban, ahol úgy tűnik, hogy semmi sem nőhet? És ti, akik növekedtek és tanuljátok, hogy kik vagytok – nem csoda ez?

Használjátok a Fényemet. Használjátok Fényemet, amely bennetek van. Használjátok arra, hogy meglássátok a körülöttetek lévő csodákat, és használjátok arra, hogy segítsen nektek megkülönböztetni, melyek azok a csodák, amelyeket meg akartok teremteni.

A betegek meggyógyítása? Az, hogy egy gyermek mosolyogjon? Az, hogy békében, szeretetben gyűljünk össze? Az, hogy tisztán lássatok?

Mindezt meg lehet tenni a Fénnyel. Kapcsolódjatok hozzá. Nem csak az Ezüst Fény van bennetek. Ez az összes szín Fénye, több, mint amit el tudtok képzelni.

Most hagylak benneteket, hogy csodákat teremtsetek, hogy emlékezzetek arra, hogy ti magatok is csodák vagytok.

Sok szeretettel hagylak benneteket, Isten veletek.

Uriel arkangyal
Lee Degani