5D Kollektív Meditáció – Minden Szombaton

2022.12.03. 17:00

Minden szombaton 17:00

Jelentkezés

Részletek

Kollektív 5D meditáció minden Szombaton 17:00 órakor.

Jelentsétek ki a meditáció szándékát, ami a magasabb fény lehorgonyzására és a Felemelkedési Idővonal teljes aktiválására szolgál a Földön. Békét és szabadságot hozni a bolygóra.

A folyamat:

Keress egy nyugodt helyet és pozíciót, és kezdj néhány mély, nyugodt légzéssel. Helyezd a kezeidet a mellkasodra, jobbat a bal fölé, fókuszálj a Szívközpontodra.

Mondd el a mantrát: Én vagyok a Lélek, én vagyok az isteni fény, én vagyok az isteni szeretet, én vagyok az isteni akarat, én vagyok az isteni terv.

Kezdjed el vizualizálni a Nagy Központi Napot, a fény hullámait, amelyek onnan áradnak ki, elérik és átmossák az egész Földet. Lásd, ahogy a Központi Nap fénye belép lényedbe a koronacsakrán keresztül. Ahogyan lefelé halad az összes csakrádba, és a gyökércsakrádból kiáramlik a Föld magjába.

Minden egyes lélegzetvételeddel lásd, ahogy a Szívközpontodban lévő fény kitágul, olyan nagyszerűen, beborítja a bolygót. A Föld számára nem léteznek többé alacsony frekvenciájú idővonalak, csak 5D és feljebb.

Minden egyes lélegzetvételnél vizualizáld, hogy az 5D-s földi valóságot átitatjátok a Lelketek fényével, és aktiváljátok ezt a valóságot a mostban.

Mondjad el néhányszor: Én, a Földdel és az emberiséggel együtt most az 5. dimenziós valóságban létezem.

Ha úgy döntesz, meghívhatod az Angyalokat, a Vezetőidet, a Felemelkedett Mestereket, a Galaktikus lelkeket, a Csillagcsaládodat, hogy csatlakozzanak hozzád, hogy felerősítsék energiáidat, szándékaidat, vízióidat a Föld új valóságára vonatkozóan.

Minden Fény, Minden Szeretet, Minden Jól van. Így van.

5D Kollektív Meditáció – Minden Szombaton

2022.12.03. 17:00

Minden szombaton 17:00

Jelentkezés