A boldogság érzése…

Üdvözletem. Mi vagyunk az Arktúriai Tanács. 

Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Mi ugyanúgy élünk, mint ti mindannyian, még akkor is, ha spirituális fejlődésünk ezen pontján nem rendelkezünk fizikai testtel. Épp annyira élünk, mint bármelyik fizikai lény ott a Földön vagy bárhol máshol a galaxisban. Azért vagytok életben, mert tudatosság vagytok. A tudatosságotok csak egy bizonyos helyre összpontosul, egy olyan helyre, amely magában foglalja a fizikai testet, amelyet a sajátotoknak gondoltok. Ez azonban inkább csak egy bérlemény, és bármit és mindent megváltoztathatsz a tudatosságoddal és önmagaddal kapcsolatban. 

A fizikai sík csak akkor változik, ha hatalmasan változtatsz a rezgéseden, ezért olyan nagy kihívás számunkra, hogy meggyőzzük az embereket arról, hogy valójában mindannyian ti teremtitek meg a valóságot, amit megtapasztaltok. Időeltolódás van aközött, hogy megváltoztattok valami nagyon alapvető dolgot önmagatokkal kapcsolatban, és aközött, hogy meglátjátok annak a tükröződést a külvilágban. De ha azt helyezitek előtérbe, hogy hogyan érzitek magatokat minden mással szemben, akkor azonnal észrevehetitek a változást.


Ahogy egy nemrégiben elhangzott üzenetben is mondtuk, egyre gyorsabban fogtok tudni manifesztálni, és szeretnénk, ha erre odafigyelnétek, mert az a megerősítés fontos; ez tart benneteket mozgásban. Végső soron szeretnénk meggyőzni mindannyiótokat arról, hogy az érzésetek a legfontosabb. Az, hogy hogyan érzitek magatokat, annyira fontos, hogy olykor furcsa dolgokat tesztek csak azért, hogy olyan helyzetbe hozzátok magatokat, hogy érezhessetek valamit.


Azt szeretnénk, ha boldogabb életet élnétek, ezért arra szeretnénk bátorítani benneteket, hogy hagyjátok ki a cselekvést, és menjetek egyenesen az érzésre. Tapasztalatainkból és mindannyiótok megfigyeléséből tudjuk, hogy az, hogy sok fizikai tárgyatok van és sok mindent megvesztek magatoknak, csak átmenetileg adja meg nektek azokat az érzéseket, amiket akartatok. És akkor új célt kell kitűznötök, vagy valami másra kell törekednetek, amit megszerezhetnétek. De amikor bebizonyítod magadnak, hogy minden ok nélkül is érezhetsz boldogságot, semmi más ok nélkül, mint hogy te választottad a boldogság érzését, az az igazi boldogság.


Messzebbre tudtok jutni, mint azt elmétek el tudja képzelni, egyre magasabb és magasabb létállapotok elérésével, mindezt úgy, hogy közben a testetekben maradtok, és rajtatok kívül semmi sem változik egy kicsit sem. De először is törődnetek kell azzal, hogy hogyan érzitek magatokat ahhoz, hogy ezeket a bennetek rejlő képességeket ténylegesen használatba is vegyétek. Arra kérünk benneteket, hogy emlékezzetek vissza egy olyan alkalomra, amikor jobban éreztétek magatokat, mint valaha, és azt szeretnénk, ha felismernétek, hogy ezek az érzések mindig bennetek vannak, csak arra várnak, hogy ürügyet adjatok magatoknak arra, hogy érezzétek őket.


Tegyétek, mert megtehetitek; keressétek a lehető legjobb érzést magatokban, amit elő tudtok idézni, és amikor már nagyon-nagyon jól érzitek magatokat a testetekben, akkor elkezditek egy kicsit jobban értékelni azt, hogy ott vagytok ott a fizikai bolygótokon, és akár már most elkezdhetitek élvezni az életeteket, ahelyett, hogy folyamatosan arra várnátok, hogy történjen valami jó dolog ami megindokolná, hogy élvezzétek az életet.


Mi vagyunk az Arktúriai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek.

Csatorna: Daniel Scranton