Helyzetjelentés

A jövőddel kapcsolatos bizonytalanság, amelyet megtapasztaltál, arra késztetett, hogy hosszasan vizsgáld meg, mennyit ér a régi utak folytatása. Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy nem folytathatjátok ugyanúgy, mint eddig, és már az emberek is felismerik a változás szükségességét. Nagyon hosszú ideig szándékosan visszatartottak benneteket azok, akik az önmaguk szolgálatában hisznek. A rezgések emelkedésével azonban egy ébredés zajlik, és ez lesz a garancia arra, hogy a jövő más és elfogadhatóbb lesz, mint amit most tapasztaltok. Jobban összhangban lesz az igényeitekkel és a vágyatokkal, hogy teljes mértékben belépjetek az Új Korba és élvezzétek az általa nyújtott előnyöket.

 

Tehát mi az, amire várhattok, ami most nincs meg, ami felemel benneteket. Minden bizonnyal egy békésebb életet, mivel az alacsonyabb rezgésszámú entitásoknak fokozatosan kevesebb hatalmuk, sőt kevesebb lehetőségük lesz arra, hogy beavatkozzanak az életetekbe. Végül megszűnnek létezni a magasabb szinteteken, és végre béke száll a Földetekre. Ez nincs olyan messze, mint ahogyan azt elképzelitek, de előbb meg kell küzdenetek azokkal a problémákkal, amelyek jelenleg annyi bánatot, sőt fájdalmat okoznak nektek. Fel kell ismernetek, hogy mindannyian felelősek vagytok a dolgok rendbetételéért, és ez a sok életetek eredményéből és az ezzel járó karmából fakad. Ismét hangsúlyozzuk, hogy ez nem büntetés, hanem egyszerűen csak annak helyrehozása, ami a jelenlegi helyzetetekhez vezetett.

 

Felemelt fejjel végezzétek a munkátokat, hiszen a felemelkedéseteket kemény munkával és a siker iránti elszántsággal értétek el. Nagyon sok minden forgott kockán, és dicséretetekre legyen mondva, hogy sikerrel jártatok, amikor leküzdöttétek az előttetek álló kihívásokat. Idővel visszatekinthettek, és pontosan láthatjátok majd, hogyan birkóztatok meg velük, és hogyan néztetek szembe velük. Legyetek biztosak abban, hogy a tapasztalataitok révén sokkal nagyobbá váltatok, és soha nem fogjátok elveszíteni a fejlődéseteket. Tapasztalataitok előrevisznek benneteket, hogy soha többé ne kelljen ugyanazokon az ösvényeken járnotok.

 

Megtettétek a nehéz részt, ami lehetővé teszi számotokra, hogy átvészeljétek a fennmaradó éveket, amelyek a felemelkedéshez vezetnek. Önuralom és elszántság kérdése volt, hogy elérjétek a célotokat, az életterveitek iránti elkötelezettségetek révén, amelyeket gondosan összeállítottatok, hogy minden lehetőségetek meglegyen a sikerhez. Megdicsérünk benneteket kitartásotokért és elszántságotokért, hogy követtétek az életterveteket, amikor valójában nem feltétlenül voltatok tudatában annak, hogy mi is az, de a szükségleteiteknek megfelelően cselekedtetek, és mint mindig, most is a Vezetőitek álltak rendelkezésetekre, hogy segítsenek nektek.

 

Megkérdezhetitek, hogy merre tovább, és erre nincs könnyű válasz, mert bár a jövő meg van írva, hogy biztosítsa a folyamatos fejlődéseteket, az út, amit választotok, hogy oda eljussatok, a ti szabad akaratotok döntése. Szerencsére vannak köztetek olyan vezetők, akik szilárdan hisznek a jövőbeli szerepükben, és gondoskodnak arról, hogy ennek megfelelően dolgozzanak, és segíteni fognak nektek. Az út során természetesen vannak akadályok és kihívások, de a terv végül a ti előnyötökre fog válni. Az idő azonban fontos kérdés, és a mérföldköveket egy bizonyos időn belül el kell érni. Mi minden lehetséges módon segítünk neked, és végül sikerrel jársz.

 

Sokan közületek kétségbeesnek a gondolattól, hogy mi fog következni, mivel nincs valódi jel arra, hogy mi történik, ami az élet egy új időszakára mutatna, ami elfogadhatóbb lenne és véget vetne a sötét erők tevékenységének. Ez kétségtelenül el fog jönni, és a magok már most is életre kelnek a tervek szerint, és végül tartós békét hoznak. Ez már megtörtént, és a végeredményen semmi sem fog változtatni. Tartsátok ezt szem előtt, amikor kétségek merülnek fel, és legyetek biztosak abban, hogy a végén minden jól fog alakulni.

 

Azok, akik készen állnak a felemelkedésre, haladjanak előre annak tudatában, hogy nincs miért aggódniuk, és legtöbbjüknek fényes jövője lesz, amely garantáltan békés és harmónikus lesz. 

Az élet célja, hogy kellemes élményt nyújtson, és lehetőséget adjon arra, hogy bővítsétek tudásotokat a valódi világról, amelyet szándékosan elrejtettek előletek. Meg fogjátok tanulni az élet igazságát is, és meg fogjátok érteni a körülöttetek lévő bőséget. Az igazságot nehéz volt megtalálni, amíg a Földön voltatok, és ez visszatartott benneteket. Milyen jó tudni, hogy az igazságot nem lehet már sokáig elrejteni előletek, és hogy végül kiszabadultok a rátok kényszerített börtönből, és megtudjátok az igazságot a Földön való elszigeteltségetekről.

 

Sokat köszönhettek a Földanyának, ahogy azt nemrég említettük. Ismét elmondjuk, hogy csodálatos jövő vár rátok, és szabadságotok van arra, hogy oda utazzatok, ahová kíváncsiságotok és tanulási vágyatok visz benneteket, mind a bolygón belül, mind azon kívül. Mégis marad egy cél, olyan tapasztalatokat szereztek, amelyek folytatják a fejlődéseteket a fejlődésre való vágyatoknak megfelelően. Nem igazán állhattok egy helyben, mivel mindig jönnek majd lehetőségek az utatokba, hogy továbbfejlesszétek a tapasztalataitokat. A kozmosz teljes értékű űrutazóként vár rátok.

 

Sokan közületek régi lelkek, akik segítenek azoknak, akiknek szükségük van egy tapasztalt lélektársra, aki megmutatja nekik a hazafelé vezető utat.

Van bennetek egy veletek született késztetés, ami hajt benneteket, hogy megtaláljátok azt a megfoghatatlan ösvényt, amely egyre magasabbra vezet benneteket a tudás és tapasztalat keresésében. Minden, amire valaha is szükséged lesz, előtted van, és meg fogod találni, ahogy folytatod a lényed igazságának keresését.

 

Szeretettel és áldással hagylak benneteket, és a Fény ragyogtassa be napjaitokat és a kiteljesedéshez vezető utatokat. Ez az üzenet Felsőbb Énemen, Isteni Énemen keresztül érkezik, és minden léleknek ugyanilyen kapcsolata van Istennel.

 

Szeretetben és Fényben.

Mike Quinsey